Ανακοινώσεις ERSA-GR

[

Αγαπητά μέλη του ελληνικού τμήματος της ERSA,
 
καταρχάς θα θέλαμε να στείλουμε τις ευχές μας για Χρόνια Πολλά - Χριστός Ανέστη.
Δυστυχώς η συγκυρία με τις εξελίξεις στη διασπορά του κορονοϊού έχει μεταβάλει τόσο την καθημερινότητά μας όσο και τις δραστηριότητές μας.
 

 
Συνήθως αυτή την περίοδο το ελληνικό τμήμα της ERSA έκανε όλες τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου του. Ωστόσο, με βάση τα δεδομένα αυτής της χρονιάς το ετήσιο συνέδριο του ελληνικού τμήματος αναβάλλεται. Όσον αφορά τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του ελληνικού συνεδρίου, θεωρήσαμε ότι αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσε να προσδιοριστεί με ασφάλεια και θα προβούμε για αυτό σε νεότερη ανακοίνωση με βάση τις εξελίξεις.
 

 
Όσον αφορά το 60ο διεθνές συνέδριο της ERSA που επρόκειτο να να λάβει χώρα στο Bolzano της Ιταλίας τον Αύγουστο, μετατίθεται για την επόμενη χρονιά. Το συμβούλιο της ERSΑ συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου προετοιμάζει μια διαδικτυακή εκδήλωση την ίδια περίοδο, στα τέλη του Αυγούστο 2020. Αναμένονται σύντομα αναλυτικές ανακοινώσεις.
 

 
Επίσης, αποφασίστηκε το 33o Θερινό Σχολείο (Summer School) της ERSA που προγραμματιζόταν για τον Ιούνιο στη Σιόν της Ελβετίας, να μετατραπεί σε εικονικό/εξ΄ αποστάσεως θερινό σχολείο (Virtual Summer School), με τη σύμφωνη γνώμη του Πανεπιστημίου της Λωζάνης.
 


Σας ευχόμαστε να είστε υγιείς και ελπίζω σύντομα να καταφέρουμε να τα πούμε και από κοντά.

Πολλές ευχές,
Το Δ.Σ. του ελληνικού τμήματος της ERSA

Πρόσθετες πληροφορίες